Radio 6 Soul & Jazz vrijdag in het teken van Valentijnsdag

Op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari 2014, draait de publieke soul- en jazz-zender Radio 6 van vroeg in de ochtend tot diep in de nacht soul- en jazz-lovesongs.

Naar het idee van de jazzklassieker ‘My Funny Valentine’ uit 1937 staat Radio 6 Soul & Jazz op de meest romantische dag van het jaar volledig in het teken van Valentijnsdag. Overdag vragen luisteraars de mooiste liefdesliedjes aan en draaien deejays veel soul- en jazz-lovesongs.

In de avond bouwt de publieke soul- en jazz-zender de studio om tot een nachtclub. Van 19.00 uur tot 21.00 uur houdt Doctor Love dubbel spreekuur op Radio 6 Soul & Jazz.

Ruben Hein brengt in zijn programma Rubens Guestlist vanaf 21:00 uur een serenade aan de beste en mooiste vrouwen in de soul en jazz. Van 22:00 tot 0:00 uur zijn zwoele klanken te horen in ‘De Mixtape voor de Slaapkamer’, samengesteld door Radio 6 en de luisteraars van Radio 6. Astrid de Jong vergezelt de luisteraars van 00:00 tot 02:00 uur in de nacht met @Friday. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email