Zoek
Sluit dit zoekvak.

Barry Atsma ontkent presentatieklus BNN

Barry Atsma gaat voor BNN helemaal niet het programma Sorry for Any Inconvenience presenteren, zoals De Telegraaf woensdag schreef. “Dat klopt niet hoor.”

Barry Atsma gaat voor BNN helemaal niet het programma Sorry for Any Inconvenience presenteren, zoals De Telegraaf woensdag schreef. “Dat klopt niet hoor, ik word geen presentator bij BNN”, zei de acteur op radiozender 100% NL.

Dat er iets speelt, gaf Atsma wel toe. “De titel klopt sowieso niet. Maar het is nog veel te vroeg om er verder iets over zeggen. Het staat allemaal nog niet vast.” Volgens de 41-jarige acteur zit er ‘heel veel in de pijplijn’. “Ik heb altijd zestien projecten in de pijplijn, waarvan er dan maar drie doorgaan.”

BNN-presentatoren Valerio Zeno en Dennis Storm hoeven zich volgens Atsma niet te druk te maken om concurrentie van hem. “Ik ben een beetje een ouwe lul hè, dus wat dat betreft hoeven ze zich geen zorgen te maken.”

[NOVUM]