RTL organiseert start van de zomer in Zwolle met festival

Het aftellen naar de zomer is bij RTL weer begonnen, want op zaterdag 21 juni wordt de start van de zomer gevierd met het vernieuwde ‘RTL Zomer Festival’ in Park de Wezenlanden te Zwolle.

Ook dit jaar weer met een sterke line-up van artiesten. Onder andere Nick & Simon, Ali B, Miss Montreal, Guus Meeuwis en Alain Clark zullen hier optreden.

RTL: “Nieuw dit jaar is dat bezoekers zich naast de goede muziek ook volledig kunnen onderdompelen in de wereld van RTL, want in de ‘Zomertuin’ ontmoet men de sterren van RTL in zomerse sferen. Wie dit zijn en wat ze gaan doen is nog een verassing en maken we in een later stadium bekend.

Park de Wezenlanden in Zwolle wordt speciaal voor deze zomerse gelegenheid omgetoverd tot festivalterrein. Burgemeester Henk Jan Meijer: “We zijn in Zwolle graag gastheer van aansprekende evenementen. De afgelopen jaren hebben we in de stad een compleet aanbod gekregen van festivals die een breed publiek aanspreken. Het ‘RTL Zomer Festival’ hoort daar natuurlijk ook bij.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email