Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bruce Jenner keert realityshow Kardashians rug toe

Bruce Jenner wil niks meer te maken hebben met Hollywood. Ingewijden zeggen dat Jenner niet in een nieuw seizoen van Keeping up with the Kardashians verschijnt.

Bruce Jenner wil niks meer te maken hebben met Hollywood. Ingewijden vertellen aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ dat Jenner, de stiefvader van onder anderen Kim, Kourtney en Khloé Kardashian, dan ook niet terugkeert in een mogelijk tiende seizoen van Keeping up with the Kardashians.

De 64-jarige Jenner wordt samen met zijn familie gevolgd in de realityshow maar probeert al zo veel mogelijk scènes op te nemen vanuit Malibu, waar hij tegenwoordig woont. De voormalige topsporter en Kris Jenner kondigden vorig jaar aan uit elkaar te gaan.

Jenner zou een leven buiten de schijnwerpers willen opbouwen. Hij wil meer gaan golfen en meer tijd doorbrengen met zijn kinderen. Jenner heeft met Kris twee dochters, maar kreeg uit eerdere huwelijken ook al vier kinderen.

[NOVUM]