Zoek
Sluit dit zoekvak.

SBS6 komt met nieuwe humoristische politieserie

SBS6 komt weer met een nieuwe Nederlandse serie op de woensdagavond. Na de series Dokter Tinus en Danni Lowinski is het vanaf 16 april de beurt aan Rechercheur Ria. In deze humoristische politieserie is Ellen Pieters te zien in de rol van Rechercheur Ria, een alleenstaande moeder van een bijdehante tweeling.

Als onhandige en ogenschijnlijk stuntelende rechercheur lost Ellen Pieter moordzaken op met haar feilloze intuïtie. Rechercheur Ria is een bewerking van de succesvolle Spaanse serie Los Misterios de Laura en zet volgens SBS6 de traditie voort van authentieke detectiveseries als Columbo en Murder She Wrote.

Rechercheur Ria is vanaf woensdag 16 april zien om 20.30 uur bij SBS6. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten