Zoek
Sluit dit zoekvak.

Berget Lewis niet in staat om op te treden

Berget Lewis heeft het optreden dat ze donderdagavond zou geven afgeblazen. De 42-jarige zangeres is ‘fysiek helaas niet in staat om een show te geven’.

Berget Lewis heeft het optreden dat ze donderdagavond zou geven afgeblazen. De 42-jarige zangeres is ‘fysiek helaas niet in staat om een show te geven’, laat ze weten via Twitter. Lewis is ‘grieperig’ en ‘oververmoeid’, licht een woordvoerder toe.

“Helaas heb ik net samen met mijn arts moeten besluiten om de clubshow vanavond in de Effenaar in Eindhoven te cancellen”, schrijft de zangeres. Het optreden wordt op 21 maart ingehaald.

Lewis legt uit dat de afgelopen periode ‘er echt in geslagen’ heeft. Sinds begin januari trekt ze door het land met een clubtoer. Vorige week stond ze twee keer in het Ziggo Dome als onderdeel van Ladies of Soul. Daarnaast treft ze al voorbereidingen op de aanstaande musical Dreamgirls, waarin ze de hoofdrol gaat spelen.

[NOVUM]