Slam FM zoekt beste dancetracks ooit gemaakt

Het jongerenradiostation Slam FM is al weken lang op zoek naar is de beste dancetracks ooit gemaakt. De hele maand februari voegen bekende Nederlanders hun favoriete danceplaten toe aan ´De 10 Beste Ooit´ én halen er telkens ook weer eentje uit. Uiteindelijk resulteert dit in een lijst van de tien beste dancetracks van BN-ers.

Maar vanaf 26 februari kunnen luisteraars ook (2 dagen) stemmen, met als resultaat: de absolute nummer één van Slam FM. Op 28 februari is de uiteindelijke top 10 te horen in het ochtendprogramma ‘Warming Up’ met Joost Burger, van 09:00 tot 10:00 uur op Slam FM.

Tot nu toe hebben Hardwell, Kluun, Froukje de Both, Kim Feenstra, Ruud Feltkamp, Ferry Somogyi, Willy (Opposites), Sharon Doorson, Fajah Lourens, Fedde Le Grand, Jamie Westland, Mr Polska en Mightyfools hun favoriete plaat toegevoegd.  [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email