Verandering satellietontvangst bij regionale omroepen

Mensen die thuis via de satelliet naar regionale omroepen willen kijken, waaronder TV Drenthe, kunnen in sommige gevallen problemen hebben met de ontvangst. Dit komt doordat CanalDigitaal een nieuwe zenderlijst beschikbaar heeft gesteld.

In de meeste gevallen is dit op te lossen door de zenderlijst opnieuw in te laden. Werkt dit niet dan kunt u een fabrieksreset uitvoeren via het gebruikersmenu van uw satellietontvanger.

TV Drenthe
Maakt u geen gebruik van de zenderlijsten van Canal Digitaal, gebruik dan de volgende gegevens om zenders handmatig in te laden voor TV Drenthe: 11.914 – H – 27.500 – 5/6. Als deze aanpassing is gelukt, maar u heeft nog geen ontvangst, dan kunt u contact opnemen met de klachtenlijn van Canal Digitaal (0900-9323). [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email