538 deejay Edwin Evers donderdag in RTL Late Night op RTL4

Edwin Evers, de bekendste radio-deejay van Nederland, van maandag tot en met zaterdag te horen in ‘Evers Staat Op’ bij Radio 538, is donderdagavond te gast in RTL Late Night. Aan Humberto Tan vertelt hij over zijn sterke band met André Hazes. Daarnaast zal hij ook samen met zijn band het Hazes-liedje ‘Ik meen het’ zingen.

Ooit luisterde hij samen met André Hazes in een hotelkamer naar zijn nieuwe album. Vanavond zingt hij samen met zijn band een bijzondere versie ‘Ik meen het’. Naast Edwin Evers zijn donderdagavond ook te gast: Dan Karaty en Eelco Bosch van Rosenthal en Waldemar Torenstra.

Eerder zongen bij RTL Late Night ook Guus Meeuwis en Xander de Buisonjé een uitvoering van de Hazes-klassieker in de André Hazes week.

RTL Late Night is elke werkdag te zien bij RTL 4 van 22.30 uur tot 23.30 uur vanuit het café van Hotel American op het Leidseplein in Amsterdam. In de nacht wordt RTL Late Night ook nog een keer herhaald. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten