William en Kate misten eerste kruipmoment George

De Britse prins William en zijn vrouw Kate waren er niet bij toen hun zoon George begin deze maand voor het eerst kroop. Het stel vierde vakantie op de Maldiven

De Britse prins William en zijn vrouw Kate waren er niet bij toen hun zoon George begin deze maand voor het eerst kroop. Het stel vierde namelijk vakantie op de Maldiven, terwijl de ouders van Kate voor George zorgden.

Volgens een ingewijde vinden William en Kate het niet erg dat ze er niet bij waren toen George zich voor het eerst op handen en knieën voortbewoog. “Ze kijken uit naar de vele andere ‘eerste keren’ die nog in het vooruitzicht liggen”, zegt de bron tegen het Amerikaanse blad Us Weekly. “Zo krijgt hij al een tandje.”

Volgende maand gaat George wel mee op reis met William en Kate, als het stel een rondreis maakt door Australië en Nieuw-Zeeland. Een nieuwe nanny ontfermt zich over de kleine prins. “Zij is de eerste buitenlandse nanny die voor een toekomstige Britse monarch zorgt”, zegt een andere bron over de Spaanse Maria Teresa Turrion Borrallo.

[NOVUM]