Amerikaanse dramaserie ‘The Bible Series’ vanaf mei bij de EO

De EO zendt vanaf 11 mei de Amerikaanse hitserie The Bible Series uit. De dramaserie vertelt het verhaal van Oude en Nieuwe Testament aan de hand van de nieuwste film- en animatietechnieken en werd in Amerika al door zo’n 50 miljoen mensen bekeken en werd genomineerd voor een Emmy.

De makers bleven bij het maken van de serie zo dicht mogelijk bij de tekst van de bijbel: zowel Noachs ark, de tocht van het volk Israel door de woestijn, de veldslagen van koning David, als ook de geboorte van Jezus en zijn lijden en sterven brengt de serie in beeld. De EO hoopt dat de serie straks net als in Amerika vele tongen los zal maken.

The Bible Series is vanaf zondag 11 mei op Nederland 2 (23.50 uur) te zien in tien delen. Op 13 juli is het laatste deel te zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email