‘Brandon Howard verwekt door Jacksons vader’

Zanger Brandon Howard is niet de zoon van Michael Jackson, maar van diens vader Joe Jackson. Daarmee zou Brandon dus Michaels halfbroer zijn.

Zanger Brandon Howard is niet de zoon van Michael Jackson, maar van diens vader Joe Jackson. Dat beweert een bron tegen de Amerikaanse krant New York Daily News. Daarmee zou de inmiddels 31-jarige Brandon dus niet Michaels zoon, maar zijn halfbroer zijn. Michael zou over de jongen gezongen hebben in zijn nummer Billie Jean uit 1982, waarin hij al ontkende dat hij zijn zoon was.

Donderdag werden tijdens een persconferentie de resultaten van een dna-test bekendgemaakt, waaruit zou blijken dat Michael de vader van Brandon was. De vermeende zoon distantieerde zich vrijwel meteen van de test, die zonder zijn toestemming zou zijn verricht. Het genetisch materiaal zou door Jacksons tandarts Joseph Goodman uit een gebitje zijn gehaald dat hij op een veiling kocht.

“Het zou dus de Jackson Six hebben kunnen zijn”, grapt de krant. Howard, die Howard B. als artiestennaam hanteert, is al het onderwerp van een documentaire van filmmaatschappij FilmOn. Een topman van FilmOn beweert dat Howard vrijwel zeker de zoon van Michael Jackson is.

[NOVUM]