‘Acda en De Munnik uit elkaar om liefdesbaby’

Thomas Acda en Paul de Munnik zijn uit elkaar gegaan vanwege een zoon die De Munnik verwekte tijdens een slippertje. Dat zegt een ingewijde.

Thomas Acda en Paul de Munnik zijn uit elkaar gegaan vanwege een zoon die De Munnik verwekte tijdens een slippertje. Dat beweert een ingewijde tegenover De Telegraaf. De Munnik zou van zijn vrouw hebben moeten stoppen met zijn aandachttrekkende leven in de schijnwerpers. Eerder deze week zeiden de zangers uit elkaar te gaan omdat De Munnik niet meer wil toeren.

Acda liet weten juist graag door te willen gaan met optreden en na de breuk solo verder te zullen gaan. “Maar dan gewoon als Acda”, zei hij toen.

Acht jaar geleden dook De Munnik tussen de lakens met een minnares, Sandra. Pas in 2011 ontdekte hij dat hieruit een kind was voortgekomen. Meteen eiste zijn vriendin, en moeder van zijn twee andere kinderen, dat hij met haar trouwde.

“Paul zou straks, na het laatste concert, het liefst in de anonimiteit willen verdwijnen”, zegt de bron over het laatste concert dat voor volgend jaar gepland staat. “Dat wil hijzelf het liefst, en dat wil zijn echtgenote al helemaal!”

De Munnik heeft overigens vrijwel meteen besloten de jongen samen met zijn moeder te onderhouden. De liefdesbaby betekende overigens wel het einde van Sandra’s relatie met haar man, die samen al twee kinderen hadden.

[NOVUM]