Betaalzender HBO nu ook voor Tele2-abonnees

Tele2-abonnees kunnen vanaf heden met een Interactieve TV abonnement per direct abonneren op de van oorsprong Amerikaanse kwaliteitszender HBO (Home Box Office). Zodoende krijgt men toegang tot drie reclamevrije tv-kanalen: HBO, HBO 2 en HBO 3.

De nieuwste series en de grootste films zijn ook onbeperkt en on demand – via tv – te bekijken dankzij HBO On Demand. Hitseries als True Detective, Girls en het begin april terugkerende vierde seizoen van Game of Thrones zijn gelijk na de Amerikaanse première in Nederland beschikbaar voor Tele2-abonnees met een HBO-abonnement.

Tele2
Klanten van Tele2 kunnen zich via de websites van Tele2 abonneren op de tv-kanalen van HBO. Daarnaast krijgen Tele2-abonnees zonder extra kosten toegang tot HBO On Demand waarmee een uitgebreid aanbod aan series, films en documentaires onbeperkt en op elk moment geraadpleegd kan worden.

HBO
HBO biedt veel nieuwe series en films; met Nederlandse ondertiteling en zonder reclameonderbrekingen. Abonnees mogen HBO-series slechts enkele uren na de Amerikaanse uitzending in Nederland verwachten waaronder afleveringen van True Detective, Girls en Looking. HBO GO, de mobiele streamingservice, wordt in de loop van 2014 beschikbaar gesteld. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email