KX Basispakket Top 630 op KX radio

KX radio, het themakanaal van de Avro is begonnen met de Top 630 uit het Basispakket van de afgelopen 2,5 week. Het radiostation, met een zeer kleine groep vaste luisteraars, kan weer luisteren naar liedjes “die je minimaal 1 keer in je leven gehoord moet hebben.”

De lijst is te beluisteren tot zondagavond 18.00 uur. Daarna worden de favoriete 126 nummers nog twee keer herhaald. Maadagmiddag starten de normale uitzendingen weer voor het internetstation.

Opmerkelijk
Binnenkort verhuist KX radio ook van het oude Tros gebouw in Hilversum naar het Vondel CS (filmmuseum), het Avro huis in Amsterdam. Radio.NL wilde weten waarom KX verhuist en tevens een complete nieuwe studio krijgt. Dat is opmerkelijk, aangezien de publieke omroepen enorm moet bezuinigingen.

Stationmanager en 3FM deejay Rob Stenders wilde daar wederom niet op reageren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email