Bloeme Keilson wordt Hoofd Entertainment van RTL Productions

Bloeme Keilson wordt vanaf april Hoofd Entertainment van RTL Productions, het productiehuis van RTL Nederland. Keilson vervangt Diana Volbeda, die al na twee jaar dienstverband bij RTL de overstap maakt naar IdtV waar ze eindredacteur wordt van het programma ‘Wie is de Mol?’.

Bloeme Keilson rapporteert in haar nieuwe functie aan Diana Pattiselanno, directeur RTL Productions.

Diana Pattiselanno over het vertrek van Volbeda: “De afgelopen twee jaar heeft Diana een belangrijke rol gespeeld binnen onze organisatie. Mede dankzij haar kennis en kunde hebben we vorig jaar onze eerste jeugd dramaserie kunnen maken. Ik ben haar buitengewoon dankbaar voor haar tomeloze inzet en wens haar veel succes”.

Pattiselanno vervolgt over de aanstelling van Keilson: “Bloeme neemt een schat aan ervaring mee. Zij heeft als programmamaker vele facetten van ons vak doorlopen bij toonaangevende bedrijven zoals Eyeworks en SBS Broadcasting. Ze is een echte vakvrouw. Ik kijk ernaar uit om met Bloeme in ons team de ambities van RTL Productions verder uit te bouwen.”

RTL Productions
RTL Productions ontwikkelt en produceert tv- en online formats in opdracht van de zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Telekids en RTL XL. Titels van de afgelopen jaren zijn Topchef, Wie is de Chef, RTL Woonmagazine, Derek Ogilvie, Tatoo Stories, 112 Noodoproep en de jeugd dramaserie Het Mysterie Van….

Naast sport- en entertainmentprogramma’s voor de RTL-zenders maakt RTL Productions content op maat voor online platforms en produceert zij commerciële uitingen in de vorm van commercials, billboards, brand promotions en spin-offs. RTL Productions bestaat uit de afdelingen Entertainment, Sport, Short Form Lab en Specials.

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email