‘De laatste 16’ in de Europa League met AZ donderdag bij RTL 7

De tweede speelronde in Europa League is donderdag(13 maart) te zien op RTL7. AZ neemt het eerst thuis op tegen het Russische Anji, de voormalige club van trainer Guus Hiddink. RTL 7 zendt deze wedstrijd live uit, vanaf 21.00 uur met het commentaar van Leo Driessen.

Ook het treffen tussen FC Porto en Napoli eerder op de avond is live te volgen bij RTL 7. Het commentaar bij dit duel, dat vanaf 19.00 uur te zien is, komt van Sierd de Vos. De voorbeschouwing start al om 18.30 uur.

Vanuit de studio presenteert Wilfred Genee de Europa League-avond en Johan Derksen en Wim Kieft schuiven aan voor de wedstrijdanalyse.

De returns vinden een week later plaats op donderdag 20 maart. Anji – AZ begint dan om 18.00 uur. Twee uur later weet de kijker of coach Dick Advocaat en z’n mannen door zijn naar de kwartfinale van de Europa League editie 2013/2014. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email