Jouw Vrouw, Mijn Vrouw Vips scoort miljoen kijkers

De eerste aflevering van de tweede reeks van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw Vips wist woensdagavond ruim een miljoen mensen te boeien. De aftrap staat achtste op de lijst van best bekeken programma van de avond, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De aflevering waarin Robert en Claudia Schoemacher ruilen met Christina Curry en Elle Bandita, scoort iets minder dan de aftrap van de eerste reeks. Die trok destijds 1,1 miljoen kijkers.

Op de eerste aflevering van de tiende reeks van Van der Vorst Ziet Sterren bij RTL4 stemden iets minder af: 915 duizend mensen zagen hoe de presentator langsging bij onder anderen Georgina Verbaan en Richard Groenendijk.

De meeste mensen kropen woensdag voor de buis voor het achtuurjournaal, daar keken ruim 2,2 miljoen mensen naar. Goede Tijden, Slechte Tijden staat met ruim 1,7 miljoen kijkers tweede op de lijst . De top drie wordt gecompleteerd door Tussen Kunst en Kitsch met ruim 1,6 miljoen kijkers. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email