Divorce trapt nieuwe reeks af bij RTL4 met kijkcijferrecord

Het nieuwe seizoen van Divorce is zondagavond begonnen met 2,25 miljoen kijkers. Nooit eerder schakelden zo veel mensen in op een aflevering van de RTL 4-serie over de lotgevallen van drie gescheiden mannen, die bezig is aan zijn tweede reeks.

Divorce-acteur Dirk Zeelenberg is in de wolken met het kijkcijferrecord. “En pats! 2.250.000 kijkers voor Divorce“, jubelt hij maandagochtend via Twitter. “Heel erg bedankt voor het kijken allemaal.” Hoewel het tweede seizoen pas net is begonnen, is al bekend dat er een derde reeks komt.

Divorce staat derde in de lijst van best bekeken programma’s van de zondag, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Studio Sport Eredivisie, met de dit weekeinde gespeelde voetbalwedstrijden in de Nederlandse competitie, staat bovenaan. De uitzending trok bijna drie miljoen kijkers. Het achtuurjournaal staat tweede op de lijst. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten