Goede start voor nieuwe SBS-serie Celblok H

SBS6 lijkt weer een succesvol programma in handen te hebben. De eerste aflevering van Celblok H, een dramaserie over de perikelen in een vrouwengevangenis, trok 1,2 miljoen kijkers. De serie eindigde daarmee op de zesde plek in de kijkcijferlijst.

In Celblok H spelen actrices als Isa Hoes, Inge Ipenburg en Eva van de Wijdeven. Ipenburg zei eerder dat in Nederland nooit eerder een soortgelijke serie op televisie was. “De serie is zonder overdrijven bikkel- en bikkelhard.”

SBS kampte lange tijd met slechte kijkcijfers, maar zag het tij keren met Utopia. De realityserie van John de Mol begon in januari met anderhalf miljoen kijkers en blijft een groot publiek trekken. Maandag werd het programma op de volkszender door 944 duizend mensen bekeken.

RTL5
De start van Ewout Genemans’ series op RTL 5 was maandag een stuk minder goed. From Russia with Love trok 218 duizend kijkers. Ik Heb het Nog Nooit Gedaan, dat daarna werd uitgezonden, deed het met 274 duizend kijkers iets beter. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email