Kwartfinales Champions League live op Nederland 3 en Radio 1

De NOS zendt dinsdag 1 april de kwartfinale tussen Manchester United en Bayern München live uit op radio en tv, met commentaar van Jeroen Elshoff en met presentator ter plaatse Jack van Gelder. Na deze wedstrijd volgt een samenvatting van FC Barcelona – Atlético Madrid, de tweede kwartfinale van deze dag.

Woensdag 2 april is Real Madrid – Borussia Dortmund rechtstreeks te volgen, met commentaar van Frank Snoeks en met Jack van Gelder als presentator in het stadion. Paris St. Germain – Chelsea wordt later op de avond samengevat.

Langs de Lijn
Op beide avonden zijn de twee kwartfinales te volgen in een lange versie van NOS Langs de Lijn. Op 2 april begint de uitzending al om 18.30 uur in verband met het Eredivisievoetbal van die avond. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email