Lennart wil recordpoging radio maken verbreken met 190 uur

Jeffrin Erkelens, een deejay van Radio Centraal, heeft afgelopen week het wereldrecord radio maken verbroken met 188 uur. Dit record wordt mogelijk binnenkort weer verbroken. Lennart Creël wil nu een marathonuitzending maken van minstens 190 uur.

Lennart Creël uit België wil van 26 april tot en met 4 mei 2014 het wereldrecord radiomaken verbreken.

De recordpoging staat tevens in het teken van een goed doel: Make-A-Wish. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Voorheen stond het wereldrecord op naam van van Peter van de Veire, presentator bij MNM. Hij maakte in juni 2012 maar liefst 185 uur radio. De nieuwe recordpoging zal in Vlaanderen te volgen zijn via alle frequenties (60) van ClubFM in Vlaanderen.

Voor Lennart Creël bij Club FM aan de slag ging werkte hij onder andere voor Topradio Eeklo, Spits FM en Hit FM Vlaanderen. Sinds 2012 presenteert Lennart De Spits bij Club FM Vlaanderen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email