PowNed mag waarschijnlijk blijven: de 150.000 leden zijn binnen

De publieke omroep PowNed laat via een bericht op Facebook weten 150.000 betalende leden te hebben. Op 1 april 2014 is de datum dat de omroep het minimale ledenaantal van 150.000 moet halen. PowNed blijft dus waarschijnlijk de komende zeven jaar op de televisie en radio te zien en te horen.

Het woord is nu aan de staatssecretaris. Die laat zich op zijn beurt weer adviseren door het Commissariaat voor de media, de Raad voor Cultuur en de NPO. Zo wordt onder meer gekeken of we inderdaad over het benodigde aantal leden beschikken en of we hebben bewezen een toegevoegde waarde te zijn.

Formaliteiten dus. Want PowNed heeft getoond niet alleen een bijtertje, maar ook een blijvertje te zijn.” laat PowNed weten. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten