Radio 538 DJ Armin van Buuren in Madame Tussauds

Armin van Buuren, DJ van Radio 538, krijgt een wassen beeld. “Ik heb binnenkort een gig bij Madame Tussauds”, schrijft de DJ op Instagram. Van Buuren plaatste ook een foto waarop hij lachend naar zijn evenbeeld kijkt in de Tussauds Studio’s in Londen

Eind januari heeft de wereldberoemde DJ in een hotel in Amsterdam geposeerd voor een team van beeldhouwers en fotografen uit de Tussauds Studio’s Londen. Tijdens deze sessie zijn de pose en gezichtsuitdrukking van het beeld bepaald en zijn er honderden maten en foto’s van Armin gemaakt. Ook zijn de kleuren van huid en haar vastgelegd en is er een hand-en gebitsafdruk gemaakt.

Wanneer het beeld van Van Buuren in het museum staat, is niet bekend, waarschijnlijk in september. Madame Tussauds was dinsdagmiddag niet direct bereikbaar voor commentaar. De DJ wordt in het museum onder meer vergezeld door de wassen versie van zijn collega Tiësto. [Radio.NL/Novum]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email