Sandra Schuurhof presenteert nieuw dagelijks programma

Sandra Schuurhof presenteert vanaf 5 mei een gloednieuw dagelijks programma bij SBS6. In ‘Geld maakt Gelukkig’ ontvangt Sandra iedere werkdag om 20.00 uur, samen met deskundige panelleden, drie Nederlanders die grote financiële problemen hebben. SBS6 gaat ze daarbij helpen.

Met hun persoonlijke verhaal proberen ze niet alleen de sympathie te winnen van het publiek, maar ook de noodzaak van hun probleem duidelijk te maken. En die sympathie en noodzaak kunnen worden omgezet in keiharde euro’s. Iedere aflevering mag het publiek namelijk 10.000 euro weggeven.

Honderd keer honderd euro
Geld maakt Gelukkig biedt dagelijks drie deelnemers de helpende hand. In de studio vertellen ze op de volkszender van Nederland hun verhaal aan 100 man publiek die ieder 100 euro te vergeven hebben. Ze maken kans op een geldbedrag van maximaal 10.000 euro.

Stemronde
Nadat het publiek de drie verhalen heeft gehoord volgt een stemronde: welk verhaal raakt ze het meest? Wie gunnen zij dit bedrag? Naar wie gaat die honderd euro? Het tv-programma geeft een heldere en kritische kijk op de huidige stand van zaken in onze maatschappij; de verhalen zijn vaak schrijnend en emotioneel, dat maakt de keuze elke dag weer lastig. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email