Marvel maakt premieredatum Wolverine 3 bekend

Een derde Wolverine-film gaat in maart 2017 in première, The Fantastic Four 2 in juli van dat jaar, en een nog onbekende film in 2018. Dat meldde Marvel.

Marvel heeft enkele verschijningsdata van grote stripverfilmingen onthuld. De stripgigant liet weten dat de derde Wolverine-film in maart 2017 in première gaat, The Fantastic Four 2 in juli van dat jaar, en een nog onbekende film in 2018. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

Dat een vervolg op X-Men origins: Wolverine en The Wolverine op het programma stond, was al bekend. Hugh Jackman, die tot nu toe de gespierde mutant speelde, liet al meermaals vallen dat hij er nog niet uit is of hij de rol nog een keer op zich wil nemen.

Een vervolg op The Fantastic Four loopt wat verder op de zaken vooruit. De eerste Fantastic Four moet immers nog verschijnen. De premièredatum staat nu gepland voor volgend jaar juni.

Over de mysterieuze film die in 2018 moet verschijnen, lopen de prognoses uiteen. Fans denken aan een derde Captain America-film of een film met zowel The Fantastic Four als The Avengers.

[NOVUM]