Veronica brengt ook dit jaar weer Formule 1

Dit seizoen zendt Veronica wederom de samenvattingen uit van alle 19 races op de Formule 1-kalender. Het seizoen wordt geopend op zondag 16 maart in Australië. Olav Mol is dit jaar terug als commentator.

Hij zal niet alleen de samenvattingen van commentaar voorzien, maar ook de twee races die live worden uitgezonden bij Veronica: de Grand Prix van Canada (8 juni om 20.00 uur) en die in de USA (2 november om 21.00 uur).

De samenvattingen zijn te zien onder de naam Veronica Formule 1, op de zondagen wanneer er wordt geracet om 18.00 uur.

Technische veranderingen
Dit Formule1-seizoen wordt extra spannend door de vele technische veranderingen, met name de introductie van de nieuwe V6-motoren. Welk team komt het beste weg met alle aanpassingen? Sebastian Vettel werd de afgelopen vier jaar wereldkampioen, maar zijn team ‘Infiniti Red Bull Racing’ heeft grote problemen met de nieuwe Renault-motoren. Lewis Hamilton (Mercedes) deed het goed tijdens de tests en wat doet Kimi Räikkönen nu hij weer terug is bij Ferrari? Dit jaar staan er geen Nederlanders op het startgrid. Wel zijn Giedo van der Garde en Robin Frijns aanwezig als testrijders. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email