Eigen tulp voor landelijke radiozender 100%NL

[Update] Het landelijke commerciele radiostation 100%NL, het grote broertje van Radio 10, krijgt een eigen tulp. De 100%NL Tulp zal door de Toppers donderdagmiddag (24 april) om 12.45 uur worden gedoopt tijdens de onthulling op Keukenhof.

De Toppers, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en René Froger, zullen de nieuwe tulp dopen met champagne.

100%NL: Het thema van dit seizoen op Keukenhof is Holland. De tulp is wereldwijd het icoon van Holland. Een mooie aanleiding om 100% NL – één van sterkste merken in Nederland – een eigen tulp te geven. Aan de Toppers de eer om deze 100% NL Tulp te dopen, aangezien het thema van de 10e editie van ‘Toppers in Concert’ dit jaar ‘Made in Holland’ is.

Daarnaast zal ook onder leiding van Lisette Sier, hoofdredactrice van 100%NL Magazine, de nieuwe cover van het 100%NL Magazine worden onthuld. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email