Luisteraars 100%NL bepalen tracklist album Nick & Simon

Nick & Simon brengen op 20 juni 2014 een overzicht uit van de grootste hits uit hun carrière tot nu toe; ‘Herinneringen: Het Beste Van Nick & Simon’. Wát de 20 beste Nick & Simon-liedjes tot nu toe zijn, wordt bepaald door de fans via de landelijke zender 100ProcentNL.

Luisteraars kunnen tot en met 12 mei hun stem uitbrengen op hun favoriete nummer van Nick & Simon  via de website van het radiostation.

Door een stem uit te brengen maken luisteraars van 100%NL ook kans om aanwezig te zijn bij een intiem en exclusief concert en onder andere een gesigneerde album. Op 20 juni verschijnt een 2CD-verzamelalbum met de Top 20 beste liedjes, [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email