Radio 538 en Slam FM maken line-up Koningsdag bekend

Het lijkt wel snor te zitten met het Oranjegevoel van Armin van Buuren. De dj, die vorig jaar nog optrad in het kader van de troonswisseling, staat op de eerste Koningsdag op het feest van 538 in Breda. De line-up is inmiddels ook bekend, net als van Slam FM

Dat heeft de landelijke commerciële radiozender dinsdag bekendgemaakt. De dj stond al eerder op het feest dat 538 jaarlijks in Amsterdam organiseerde met Koninginnedag.

Ook de komst van onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano, VanVelzen, Alain Clark en Kensington werd aangekondigd. Eerder werd al bekend dat Martin Garrix, Gers Pardoel en Di-rect tot het programma behoren. De festiviteiten vinden op 26 april van 12.00 tot 22.00 uur plaats op het Chasséveld, nabij het stadscentrum. Er zijn geen kaartjes meer voor het feest te koop.

Line-up Slam FM
Op zaterdag 26 april van 12:00 tot 21:00 uur is P8 van het AFAS stadion in Alkmaar hèt podium voor Slam. De jongerenzender heeft de line-up inmiddels compleet.

Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, Showtek, The Partysquad, Sidney Samson, Sharon Doorson, FeestDJRuud, Justin Prime, W&W, Kraantje Pappie, Lange Frans, Wildstylez, Bassjackers, Jochen Miller, Ronnie Flex, Firebeatz, Martijn La Grouw, Michael Blijleven en Gers Pardoel zorgen voor een muzikale Koningsdag.  [Radio.NL/Novum]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email