Search
Close this search box.

Update Radio.NL dossier Buitenreclame

Wekelijks adverteren veel radio- en tv-stations via billboards om een groter bereik te creëren of om een nieuw programma onder de aandacht te brengen. Radio.NL verzamelt de campagnes van radio- en televisiestations in het dossier “Buitenreclame”. Omdat dit dossier continu bijgewerkt wordt, brengt Radio.NL regelmatig een overzicht met de nieuw toegevoegde campagnes.

Een greep uit de campagnes die de afgelopen maanden zijn toegevoegd:

Sky Radio: Nu op Sky

Q-music: Mattie & Wietze en Top 500 van het Foute Uur

Q-music Limburg: Eindelijk Q-music Limburg

SBS6: Utopia en Sterren springen

Radio 10: Ontdek Radio 10

Freez FM: 98.7 FM

HBO: Hello ladies

FunX: Music Awards

RTL Nieuws: TV – web – app

RTL 4: VI Oranje

RTL7: VI Oranje

L1: Avondgasten

Zapp: Zapp your planet

Omroep West: Hockey op TV West

Special: Let’s get digital

Ook zijn er campagnes uit Duitsland toegevoegd van onder meer Antenne AC, ffn, Radio Bob, Delta Radio, 1Live en Antenne Niedersachsen. Uit Amerika zijn reclames van Amp Radio Boston (WODS) en 97.1 WASH FM Washington toegevoegd, terwijl uit Australië een campagne KIIS 1065 Sydney en Nova 969 Sydney is geplaatst. Tenslotte zijn uit Engeland billboards van BBC 6 Music, LBC en Free Radio Birmingham toegevoegd.

Het dossier buitenreclame van Radio.NL is te bereiken via de link onder het kopje ‘Dossiers’ aan de rechterkant van deze site en via Radio.NL/dossiers/Buitenreclame!

Heeft u een leuke foto van buitenreclame van een radio- of televisiestation uit Nederland of de rest van de wereld, mail deze dan, met vermelding van waar en wanneer deze gefotografeerd is, naar Radio.NL en wij zullen deze toevoegen aan het dossier Buitenreclame. [Radiowereld.NL]