Zoek
Sluit dit zoekvak.

Afrojack niet blij over beroerde recensie

Bezoekers van concerten hebben het regelmatig over dj’s. Is het wel echt wat er op het podium gebeurd? Nu is een recensie van de Volkskrant bij Afrojack in het verkeerde keelgat geschoten. De Radio 538 dj beticht de krant van liegen, omdat recensent Gijsbert Kramer suggereert dat hij eigenlijk niets doet op het podium omdat alles al is voorgeprogrammeerd.

“Werken zich tachtig man drie maanden kapot om zo’n show te doen en komt frisse frits ff interessant doen. Meningen vind ik best, maar voluit liegen accepteer ik niet, teveel mensen die zich de tering hebben gewerkt”, zo foetert Afrojack op Twitter.

Afrojack is ook elke zaterdag van 03:00 tot 04:00 te horen op Radio 538.

De recensent bezocht de show van de dj, die eigenlijk Nick van de Wall heet, vrijdag in de Ziggo Dome. Hij schrijft onder meer dat Afrojack alleen voor de vorm een koptelefoon op heeft en zonder noemenswaardig resultaat aan wat knopjes draait. “Als de Volkskrant het niet aanpast hoe kloppend zijn de feiten van de rest van hun content dan”, aldus Afrojack.

Ook Afrojacks collega Hardwell wordt afgefakkeld in het artikel. Recensent Kramer schrijft dat de ‘gemakzuchtige’ werkwijze van beide dj’s ‘bijna aanstootgevend’ is. Hun shows bestaan volgens hem uit het rondpompen van hits met ‘anonieme vocalen en slappe tekstregeltjes’. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten