Zoek
Sluit dit zoekvak.

John Williams presenteert ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland’

John Williams presenteert vanaf maandag (20 oktober) wekelijks tussen 20.30 uur en 21.30 uur een nieuw programma. Hij mag ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland’ gaan presenteren. John Williams volgt voortaan roekeloze rijders en angsthazen bij RTL 5.

‘De Slechtste Chauffeur van Nederland’ vervangt het tv-programma ‘De Allerslechtste Chauffeur van Nederland’ dat eerder te zien was bij de publieke omroep BNN. Toen werd het gepresenteerd door Ruben Nicolai. Dit wordt nu overgenomen door John Williams.

De 44-jarige Williams was in het verleden belspelpresentator van diverse belspelletjes. De laatste jaren was hij te zien in Help, Mijn Man is Klusser! en Bonje Met de Buren. Op dit moment presenteert hij ook ‘Een dubbeltje op z’n kant’. Ook zat hij paar maanden achter de desk bij RTL Boulevard.

Twee jaar geleden liet Williams weten dat hij graag een talkshow wilde presenteren. “Ik zou mijn horizon willen verbreden“. Dat is er nooit van gekomen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten