Martin Garrix krijgt programma op Radio 538

[Update] Onder de titel The Martin Garrix Radio Show presenteert de 18-jarige dj Martin Garrix voortaan wekelijks zijn eigen radioprogramma op Radio 538. Het nieuwe radioprogramma is vrijdagnacht van 01:00 tot 02:00 uur te beluisteren.

Martin Garrix noemt het ‘helemaal te gek’ dat hij nu zijn eigen radioprogramma heeft op Radio 538. Zijn show bevat muziek die hij draait tijdens zijn optredens, en die hij luistert tijdens zijn internationale reizen.

Garrix brak anderhalf jaar geleden wereldwijd door met zijn hit Animals. Daarmee kwam hij op 17-jarige leeftijd als jongste Nederlander op de eerste plaats in de Britse hitlijst. Hij staat momenteel op nummer vier in de DJ Mag Top 100.

Dave Minneboo, programma directeur 538 Groep: “Martijn heeft goed geluisterd naar onze tips naar aanleiding van z’n verloren deelname aan het ‘Demo Duel’ een paar jaar geleden, hahaha. Nee hoor, zonder gekheid, Martijn is de snelst rijzende dj-ster van dit moment! Dit jaar zelfs de nummer 4 van de djmag top 100. Het is echt te gek dat we hem aan onze droomopstelling van de beste dj’s ter wereld toe kunnen voegen.”  [Radio.NL/Novum]