578.000 mensen zien Beste idee van Nederland

Naar de finale van Het Beste Idee van Nederland hebben zaterdagavond 578 duizend mensen gekeken. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Met deze cijfers staat het SBS6-programma, dat gepresenteerd werd door Jochem van Gelder en Britt Dekker, in de lijst van vijfentwintig best bekeken programma’s van de zaterdag.

Een vernieuwde sneeuwschep, de zogenoemde OBOS (Openstaande Bestrating Overwinnende Sneeuwschep), werd gekozen als winnaar van het programma. De schep gaat in productie, daarnaast wonnen de makers een bedrag van vijftienduizend euro.

In de top drie van best bekeken programma’s staan Ik hou van Holland met twee miljoen kijkers, het Journaal van 20.00 uur met ruim 1,9 miljoen kijkers en Studio Sport Eredivisie met ruim 1,6 miljoen kijkers. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten