Mel B nam overdosis

Mel B heeft vorige week een overdosis genomen. Ze zou pijnstillers hebben ingenomen en alcohol hebben gedronken. De overdosis zou niet bewust zijn geweest.

Mel B heeft vorige week een overdosis genomen. Volgens RadarOnline was het geen bewuste actie van de zangeres. Ze zou pijnstillers hebben ingenomen en daarna alcohol hebben gedronken. Deze combinatie zorgde ervoor dat Mel in het ziekenhuis behandeld moest worden.

Mel, die in de jury zit van de Britse X Factor, miste vorige week een uitzending omdat ze in het ziekenhuis lag met maagpijn. Maar een bron vertelt RadarOnline dus nu dat er iets anders aan de hand was.

“Ze lag in het ziekenhuis omdat ze pillen had genomen en alcohol had gedronken. Het was een ongeluk, het was niet haar intentie om een overdosis te nemen”, aldus de insider. “Ze is absoluut niet suïcidaal, maar haar terugkeer naar Londen voor het programma heeft voor spanningen gezorgd.”

Er gaan al twee weken geruchten dat het huwelijk van Mel en haar man Stephen Belafonte op springen staat. Verschillende media schreven afgelopen dagen ook dat Stephen Mel zou hebben geslagen. Tijdens de finale van X Factor had Mel namelijk verschillende blauwe plekken. Maar volgens de ingewijde klopt hier helemaal niks van.

“Stephen heeft haar echt geen klappen gegeven. Sinds Mel weer terug is in Londen heeft ze gewoon veel stress, ze is veel afgevallen. Daar hebben haar blauwe plekken ook mee te maken. De artsen in het ziekenhuis moesten haar aan het infuus leggen en dat ging niet makkelijk, daar heeft ze die plekken aan overgehouden.”

[NOVUM]