Elton John laat fans meegenieten van bruiloft

Elton John en David Furnish geven elkaar zondag het jawoord. De zanger heeft een speciaal Instagramaccount aangemaakt waarop hij foto’s van de bruiloft deelt.

Elton John en David Furnish geven elkaar zondag het jawoord. De wereldberoemde zanger heeft een speciaal Instagramaccount aangemaakt waarop hij foto’s van de bruiloft zal delen om zijn fans te laten meegenieten van zijn grote dag.

“Blijf bij ons deze zondag, David en ik zullen onze speciale momenten met jullie delen”, aldus Elton. De zanger deelde zaterdagavond al een foto van twee paar nette schoenen. “Onze twee ringdragers liggen lekker te slapen, hun schoenen staan klaar”, aldus Elton over hun twee kinderen Zachary en Elijah.

In maart kondigde Elton (67) al aan dat hij wilde trouwen met David (52) nadat het homohuwelijk eerder dit jaar was ingevoerd in Engeland en Wales. Het stel sloot in 2005 al een geregistreerd partnerschap.

[NOVUM]