De Kwis grappigste tv-programma van 2014

Het VARA-programma De Kwis is gekozen tot grappigste tv-programma van dit jaar in het jaarlijkse humoronderzoek van Comedy Central. Ik Hou van Holland staat op de tweede plaats, op de derde plek staat Dit Was het Nieuws.

Jeroen van Koningsbrugge is volgens de respondenten in het onderzoek van Maurice de Hond de grappigste tv-presentator, maar ook Ruben Nicolai en Paul de Leeuw staan in de top drie.

Tv-presentatrice
Chantal Janzen is gekozen tot meest komische tv-presentatrice. Claudia de Breij staat op de tweede plaats, Linda de Mol op drie.

Radio
Op de radio brengt Edwin Evers de meeste luisteraars aan het lachen. Edwin wordt op de hielen gezeten door het duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga en Gerard Ekdom.

Cabaretier
De Hond vroeg de respondenten via peil.nl ook om welke cabaretier ze dubbel lagen. Jochem Myjer blijkt het meeste op de lachspieren te werken. André van Duin staat op twee en Youp van ’t Hek op drie.

Tv-zender
Comedy Central zelf leidt de ranglijst van meest komische tv-zender. RTL4 staat op de tweede plaats. NPO1 en NPO3 delen de derde plek. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten