Mariah Carey verliest schoen tijdens concert

Het eerste kerstconcert van Mariah Carey in New York is niet zonder problemen verlopen. De zangeres verloor tijdens haar optreden een van haar schoenen, meldt de New York Post.

Mariah had bij het concert wat technische problemen. Haar microfoon werkte niet goed en ze moest haar nummer Hero halverwege onderbreken omdat haar oortje was uitgevallen. Het grappigste moment kwam toen de zangeres een schoen verloor en op één blote voet over het podium liep met haar hak in de hand.

De zangeres had na haar liveoptreden tijdens de NBC Kerstspecial in het Rockefeller Center flink wat goed te maken. Er werd veel kritiek op haar geuit omdat ze vals zong en de hoge noten in All I Want For Christmas Is You niet meer haalde. Volgens Amerikaanse critici ging het zingen haar dit keer wel goed af, op een paar kleine foutjes na.

Mariah Carey geeft deze week zes kerstconcerten in New York. [Radio.NL/Novum]