Floortje voor BNN Naar Het Einde Van De Wereld

Het tweede seizoen van Floortje ‘Naar Het Einde Van De Wereld’ is vanaf het nieuwe jaar te zien bij BNN op NPO 1. Floortje Dessing reist naar de verste uithoeken op aarde om mensen te bezoeken die een bijzonder bestaan leiden.

De inmiddels herstelde presentatrice draait een paar dagen mee in hun leven en ervaart hoe het is om op zo’n ongewone plek te wonen. De vier afleveringen van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld zijn vanaf 1 januari iedere donderdag om 21.25 uur te zien bij BNN op NPO 1.

Een virale hersenvliesontsteking als gevolg van een tekenbeet hield Floortje lange tijd thuis en in het ziekenhuis.

Floortje: ‘Ik ben ongelooflijk blij dat we toch nog een deel van dit seizoen hebben kunnen maken, want er zijn momenten geweest dat ik dacht dat dit er niet meer in zat. Ik voel me weer goed en we hebben nog vier bijzondere reizen kunnen maken. Ik hoop dat de mensen daar weer net zo van kunnen genieten.’

In de eerste aflevering van Floortje Naar Het Einde Van De Wereld reist Floortje naar de uitgestrekte wildparken van Tanzania. Hier ontmoet ze de Argentijnse Herman en Candelaria Zapp, die al bijna veertien jaar non-stop de wereld rondreizen.

Dit doen ze, samen met hun vier kinderen die ze onderweg gekregen hebben, in een auto uit 1928. Na vijf continenten en met ruim 250.000 kilometer op de teller zijn ze nu in Tanzania beland, waar Floortje met ze meereist. Ook bezoekt ze dit seizoen een dierenarts op Sint Helena en een gezin op het Schotse eilandje Canna. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten