Lindo Duvall weg bij Radio Veronica (met audio)

[Update] Lindo Duvall is niet langer meer te horen op Radio Veronica. Woensdag 31 december maakte de deejay zijn laatste programma op het landelijke radiostation. Radio Veronica heeft besloten het contract met Duvall niet te verlengen. Hij was sinds april 2013 te horen op het station.

Duvall presenteerde sinds november 2013 het blok tussen 9 en 12 uur. Wie hem gaat opvolgen is nog niet bekend. Eerder liet Erik de Zwart doorschemeren Bart van Leeuwen graag terug te hebben op Radio Veronica.

Lindo Duvall, een pseudoniem van Lindo van de Vall, was van februari 1998 tot mei 2011 te horen bij Radio 538. In 2010 was de deejay lange tijd afwezig vanwege een burn-out. In 2011 besloten Radio 538 en Lindo Duvall in afscheid van elkaar te nemen.

Sinds enige tijd is Duvall ook elke werkdag tussen 14 en 16 uur te horen op de regionale commerciële zender Decibel in de Randstad en Eindhoven. Dit blijft vooralsnog onveranderd. [Radiowereld.NL]

Update
Silvan Stoet zal de komende weken het blok tussen 09.00 en 12.00 uur voor zijn rekening nemen. Begin februari start Radio Veronica met een nieuwe programmering.