Zusje Spears zwaait met mes in lunchroom

Jamie Lynn Spears is afgelopen weekend betrokken geraakt bij een vechtpartij in een lunchroom. Het zusje van popster Britney Spears zou een mes hebben gepakt.

Jamie Lynn Spears is afgelopen weekend betrokken geraakt bij een vechtpartij in een lunchroom. Dat meldt TMZ. Het zusje van popster Britney Spears zou een mes hebben gepakt om een vriendin te beschermen.

De vriendin van Jamie zou zijn aangevallen toen de twee ’s avonds samen in de Pita Pit in Hammond iets te eten gingen halen. Volgens bronnen uit kamp-Jamie gaf een andere vrouw de vriendin een klap met een fles, waarna de blondine te hulp schoot.

Jamie bracht haar vriendin in veiligheid door haar achter de balie van de lunchroom te trekken. Vervolgens pakte de 23-jarige zangeres en actrice een groot broodmes en begon ze ermee te zwaaien. Volgens TMZ kwam het gevecht daardoor ten einde.

Even later was de politie ter plaatse, maar niemand wilde aangifte doen en dus werden er geen arrestaties verricht.

[NOVUM]