Laatste show David Letterman in mei

David Letterman presenteert op 20 mei 2015 voor de allerlaatste keer zijn talkshow. In april maakte Letterman bekend na 32 jaar te stoppen met zijn Late Show. Dat meldt televisiestation CBS.

“David Letterman geeft ons een opvallend nalatenschap van succes en creatieve pracht na dat nooit zal worden vergeten”, stelt CBS-president Leslie Moonves. In april maakte Letterman al bekend na 32 jaar te stoppen met zijn Late Show, maar wanneer precies bleef tot nog toe onduidelijk. Even later werd bekend dat Stephen Colbert de plaats van Letterman over zal nemen.

Letterman begon in 1982 met Late Night with David Letterman bij NBC, in 1993 stapte hij over naar CBS waar hij de Late Show presenteerde. Als het doek in mei valt heeft de nu 67-jarige Letterman 6028 uitzendingen gemaakt. Daarvoor werd hij 73 keer voor een Emmy genomineerd, negen keer won hij die prijs. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten