Search
Close this search box.

Ruim 800.000 kijkers voor One Direction

Ruim 880.000 kijkers stemden maandagavond af op de special van RTL Late Night waarin One Direction te gast was. Dat is minder dan de special met Pharrell Williams. Die uitzending trok in september ruim 1,1 miljoen kijkers.

De One Direction-aflevering staat op de vijftiende plaats in de ranglijst van best bekeken programma’s die de Stichting KijkOnderzoek samenstelt. De mannen van One Direction hadden het met Humberto Tan over hoe hun leven in de afgelopen vier jaar is veranderd en over wat ze missen van thuis. De jongens benadrukten dat ze heel blij zijn met hun geweldige fans. We hebben zoveel geluk gehad, er gebeurt steeds weer wat moois. Dit jaar was ook weer heel goed voor ons, zei Niall.

Het NOS Journaal trok met 2,56 miljoen de meeste kijkers, op de tweede plaats staat Goede tijden, slechte tijden met 1,8 miljoen kijkers, gevolgd door Radar met 1,7 miljoen kijkers.

Een half miljoen tv-kijkers zagen de finale van De slechtste chauffeur van Nederland. Het programma van RTL5 is hiermee hekkensluiter van de lijst met de 25 best bekeken programmas van de maandagavond. Het voormalige BNN-programma over brokkenpiloten op de weg was dit tv-seizoen voor het eerst te zien bij RTL5. De presentatie was in handen van John Williams. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten