RTV Rijnmond en 10 lokale omroepen steunen de Voedselbank

Ook de publieke omroep RTV Rijnmond staat deze week in de regio Rijnmond in het teken van de Voedselbank. RTV Rijnmond zet zich dit jaar samen met 10 lokale omroepen en enkele huis-aan-huisbladen gezamenlijk in om zoveel mogelijk geld op te halen voor alle voedselbanken.

Rijnmond voor de Voedselbank is onderdeel van de landelijke actie Samen voor de Voedselbank. In dezelfde periode gaan alle regionale omroepen (behalve Omroep Flevoland) inzamelingsacties houden voor de voedselbanken. Iedere omroep kiest voor een eigen aanpak in de eigen regio.

RTV Rijnmond vond dat Rijnmond groter is dan alleen een regionale omroep en doet het dit jaar met 10 lokale omroepen.  De omroepen die meedoen aan Rijnmond voor de Voedselbank zijn Exxact uit Barendrecht, Stadsomroep Schiedam, Omroep Vlaardingen, RTV Dordrecht, RTV Lansingerland, Lokale Omroep Krimpen, Omroep Voorne, Omroep Hoeksche Waard, OPEN Rotterdam en RTV Albrandswaard.

Ook een zevental huis-aan-huistitels van Wegener Media (de Weekkrant), waaronder de Havenloods uit Rotterdam, besteedt in de actieweken volop aandacht aan de goede doelenactie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten