Joop Braakhekke ziet toekomst positief in

Joop Braakhekke (73) ziet de toekomst positief tegemoet, vertelt de voormalige tv-kok in het AD. Hij herstelt thuis van een vijfvoudige hartoperatie.

Joop Braakhekke (73) ziet de toekomst positief tegemoet, vertelt de voormalige tv-kok in het AD. Hij herstelt thuis van een vijfvoudige hartoperatie die hij afgelopen zomer onderging.

Braakhekke traint op de crosstrainer en gaat met zijn personal trainer wandelen in het Vondelpark. “Ik had een goede conditie voor mijn leeftijd. Nu heb ik wel minder energie, maar ik merk dat het beter gaat.”

Thuis werkt hij aan een boek over het Amsterdamse restaurant Le Garage dat hij runde. Braakhekke kookte er voor sterren als Grace Jones, Mick Jagger, Dame Edna, Goldie Hawn en Joan Collins. Het restaurant bestaat op 1 april 25 jaar.

[NOVUM]