Bijna 2,5 miljoen kijkers voor Wie is de mol?

Wie is de mol? is onverminderd populair. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van het NPO 1-programma trok donderdagavond bijna tweeënhalf miljoen kijkers en was daarmee, op het NOS Journaal van 20.00 uur na, het best bekeken programma van de avond. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek

In de eerste aflevering van het vijftiende seizoen moest cabaretier Pieter Derks zijn koffers pakken. De overgebleven kandidaten zijn Rik van de Westelaken, Marlijn Weerdenburg, Viktor Brand, Evelien Bosch, Carolina Dijkhuizen, Chris Zegers, Ajouad El Miloudi, Martine Sandifort en Margriet van der Linden.

De nieuwe app van Wie is de mol? werd donderdagavond overbelast. Vlak voor de uitzending op NPO1 werd de app zeventigduizend maal gedownload.

Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen
Net als vorig jaar gaf RTL 4 op nieuwjaarsdag een eigen invulling aan een bekend sprookje. Bijna 1,7 miljoen mensen keken naar Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen. Het sprookje met in de hoofdrollen onder anderen Abbey Hoes, Susan Visser en Alex Klaasen staat op plaats zes in de top tien van best bekeken programmas.

Floortje Dessing
De comeback van Floortje Dessing trok anderhalf miljoen kijkers. De reislustige presentatrice is na een lang ziekbed terug van weggeweest. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen Floortje naar het einde van de wereld staat op zevende plek in de top tien.

Nieuwjaarsconcert en schansspringen
Het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker werd door bijna een miljoen mensen bekeken. Naar het schansspringen, nog zo’n traditioneel programma op de eerste januari, keken bijna 800 duizend mensen. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten