Search
Close this search box.

24 uur per dag carnaval op Omroep Brabant

Omroep Brabant staat vanaf vrijdagmiddag 13 februari tot en met woensdagmiddag 18 februari 24 uur per dag in het teken van carnaval via radio en tv. Met diverse verslaggevers, die heel Brabant af reizen, gaat de publieke omroep op zoek naar de leukste feesten en grappigste carnavalsvierders. En natuurlijk ook de grote optochten live op TV.

Vanuit het Fijnfisjenie Café van Omroep Brabant in Son krijgt de kijker een blik op carnavallend Brabant. Fijnfisjenie Cafe is van zaterdag tot en met dinsdag elke dag vanaf 13.00 uur live op TV. Ook voor de carnavalsoptochten is er weer veel aandacht op TV. De optochten van Eindhoven (zaterdag 13.45 uur), Tilburg (zondag 13.45 uur) en Den Bosch (maandag 13.45 uur) zijn live te volgen op Omroep Brabant TV

Dweilradio
Vanaf vrijdagmiddag 13 februari 12.00 uur wordt op Omroep Brabant Radio de ‘Kies je Kraker 33’ gedraaid met daarin de grootste carnavalskrakers van 2015. Vanaf 15.00 uur is de live uitzending van 3 Uurkes Vurraf en vervolgens alle dagen van 09.00 uur tot 18.00 live dweilradio. Daarnaast is er vanaf vrijdag tot en met maandag elke nacht tussen 00.00 – 03.00 uur live radio in “Brabantse Nachten Zijn Lang”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten