Search
Close this search box.

Georgina Verbaan en Henkjan Smits in de jury van Popster

Georgina Verbaan en Henkjan Smits zijn binnenkort wekelijks te zien bij SBS6 als juryleden van de nieuwe vrijdagavondshow voor de hele familie: Popster. Ze gaan op zoek naar de allerleukste poppenacts van Nederland. In Popster. wordt gezongen, gedanst en gelachen.

Eerder werd bekend dat Kim-Lian van der Meij Popster gaat presenteren en hierin wordt bijgestaan door André van Duin in de rol van Meneer Wijdbeens. Popster is een totaal nieuw programma dat vanaf vrijdag 13 maart wekelijks om 20:30 uur te zien is bij SBS6.

Henkjan Smits: “Toen ik werd gevraagd voor Popster! dacht ik eerst: moet ik dit wel doen? Ik heb al zoveel talentenjachten gedaan en ben nu talent in het bedrijfsleven aan het coachen. Maar het idee van een talentenjacht voor poppen maakte me toch erg nieuwsgierig. Wat komt er bij kijken om een pop te kunnen bespelen? Zijn er mensen die een levenloze pop een karakter kunnen geven en het allerbelangrijkste: kunnen ze de jury en de rest van Nederland entertainen? Hoe langer ik er over nadenk, hoe enthousiaster ik word!”

Popster, geproduceerd door Talpa, is vanaf vrijdag 13 maart wekelijks om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Update
Het derde jurylid van de nieuwe talentenjacht Popster is Miss Izzy. De vrouw achter Miss Izzy is cabaretière Lenette van Dongen. Lenette is de afgelopen maanden druk in de weer geweest om zich het poppenspel eigen te maken. Ze bespeelt Miss Izzy op een indrukwekkende manier:

“Ik acteer haar stem, haar karakter en maak al haar bewegingen. Dat alles doe ik van ONDER de jurydesk. Ik heb daar een hele cockpit met schermen, airco’s, microfoons, je kan ’t zo gek niet bedenken.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten