Search
Close this search box.

440 duizend kijkers voor So You Think You Can Dance

De eerste aflevering van het zevende seizoen van So You Think You Can Dance is woensdag door 440.000 mensen bekeken, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. De talentenshow werd eerder altijd op zondag uitgezonden.

Andere veranderingen bij het programma zijn dat Eline De Munck het nu samen met Dennis Weening presenteert en jurylid Euvgenia Parakhina werd vervangen door de Vlaamse choreografe Min Hee Bervoets.

So You Think You Can Dance valt net buiten de Top 25 van best bekeken programma’s van woensdag. Bovenaan staat het achtuurjournaal met ruim 2,2 miljoen kijkers, gevolgd door Goede Tijden, Slechte Tijden (1.829.000 kijkers) en De Wereld Draait Door (1.762.000 kijkers). [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten